Natuurlijk Appartementen12.jpg

Thuiskomen bij Natuurlijk Voor een heerlijke vakantie

Op zoek naar een rustig gelegen appartement in Egmond aan Zee? De appartementen Natuurlijk zijn prachtig gelegen aan de rand van de duinen van Egmond aan Zee, bij Restaurant Natuurlijk.

De appartementen zijn geschikt voor 4 personen en zijn modern en kindvriendelijk ingericht. Uw (jonge) kinderen zullen zich hier ook zeker vermaken, want in de achtertuin van Restaurant Natuurlijk en uw appartement vindt u een speeltuin en een midgetgolfbaan. U mag tijdens uw verblijf één keer gratis midgetgolfen.

Natuurlijk-appartement-typeA-woonkamer(07).jpg

4-persoonsappartement 45 m2 Genieten aan de kust

In het 4-persoonsappartement van 45 m2 van Natuurlijk Appartementen heeft u de beschikking over twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer. Dit appartement met balkon voelt tijdens uw vakantie echt als thuis. Tijdens uw verblijf krijgt u een parkeervergunning om voor het terrein te parkeren en u krijgt één keer per week schoon bed- en badlinnen.

Bekijk dit appartement
Natuurlijk-appartement-typeB-woonkamer(03).jpg

4-persoonsappartement 60 m2 Met volop ruimte

In dit ruime appartement van 60m² kunt u met 4 personen genieten van een welverdiende vakantie. Naast twee slaapkamers heeft u de beschikking over een woonkamer met open keuken en badkamer. Ook beschikt het appartement over een balkon.
Bij uw verblijf in dit appartement krijgt u een parkeervergunning te leen en ontvangt u elke week één set schoon bed- en badlinnen.

Bekijk dit appartement

Natuurlijk appartementen

Natuurlijk Appartementen - midgetgolf.jpg

Met uitdagende midgetgolfbaan Leuk voor jong en oud

In de achtertuin van de appartementen ligt een uitdagende minigolfbaan met 18 holes. Ga de uitdaging aan en speel met het hele gezin of laat de kinderen lekker zelf hun gang gaan. Tip: geniet bij mooi weer tussen de holes door van een kopje koffie, drankje of ijsje op het terras van het restaurant.