Strand(2).jpg

Beleef de Egmonden Dé vakantiebestemming voor elk seizoen

In de zomer is Egmond dé plek om heerlijk te zonnebaden, zandkastelen te bouwen en een verfrissende duik in de golven te nemen. Even geen zin in zon, zee en zand? Duik dan het gezellige centrum van Egmond in en bezoek de winkeltjes, een terrasje of een van de vele restaurantjes. Verder is er natuurlijk de prachtige natuur van Egmond en omgeving die zeker de moeite waard is om te verkennen. 

Maar ook in de herfst en wintermaanden is de Noordzeekust een fantastische plek om tot rust te komen én op te laden. Heerlijk uitwaaien over kilometers strand waar de wind vrij spel heeft, wolken voortjagen en de golven op het strand slaan. In het centrum is er altijd wel een gezellige gelegenheid om te genieten van een welverdiende lunch of diner. Wij geven u graag meer tips voor een fijne vakantie.

Foto's Egmond - Omgeving(4).jpg

Winkeltjes, lunchen en dineren Voor ieder wat wils

In de gezellige winkelstraat van Egmond aan Zee vindt u de leukste winkeltjes met een uniek assortiment. Van woonaccessoires tot kleding en van souvenirs tot tijdschriften. Hier kunt u gezellig rondkijken. Bent u toe aan een kopje koffie, een lekkere lunch of een heerlijk diner? Dan zit u goed in Egmond aan Zee! U heeft de keuze uit veel restaurants en strandpaviljoens met een prachtig uitzicht.

Fietsroutes(4).jpg

Fietsroutes Fietsen in de omgeving

Geniet van de prachtige natuur in de omgeving, de pittoreske dorpjes en het uitgestrekte polderlandschap. Stap op de fiets en ontdek een van de uitgestippelde fietsroutes.

Bekijk de fietsroutes